Rugby Betting – De Bästa Spelbolagen för Rugby i Sverige

Rugby sporten uppträdde först vid en engelska skolan 1830. Inom några årtionden hade den massiv popularitet över hela Storbritannien. Och sedan det brittiska riket och väl i dessa dagar introducerades snart nationer runt om i världen.

Om du aldrig har satsat på sporten, bör denna artikel tjäna som en introduktion till satsning på rugby. Vi kommer att täcka de ibland förvirrande skillnaderna mellan rugby-league och rugby-union, liksom att undersöka de olika vad som kan placeras på världens bästa rugbybettingwebbplatser. När du väl har läst färdigt är allt du behöver göra att öppna ett konto och börja satsa på dina favoritlag.

 

Våra Topp Rekommendationer för Rugby Betting Sidor

BetssonNordicbetBetHardBetWayBetSafe
Bettson Sportsbook
Nordicbet SportsbookBethard SportsbookBetway SportsbookBetSafe Sportsbook
Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

De Vanligaste Rugby Betts

Om du bestämmer dig för att satsa på rugby league, här är några av de mest populära alternativen:

NRL – Den bästa organisationen för rugby league klubbar i Australien, Nya Zeeland och Nya Guinea. Lockar riktigt många tittare och folkmassor betraktas som en av de mest populära rugby tävlingarna på planeten.

Super League – Den största rugby league tävlingen i Europa, den innehåller 13 engelska lag och ett franskt lag. Varje lag spelar 27 matcher från februari till september, och sedan uppträder åtta lag för att bestämma Final-mästaren.

Challenge Cup – En enstaka elimineringsturnering bestriden av lag från Storbritannien, Frankrike och Ryssland. Det har hållits årligen sedan 1896, och det inkluderar amatör, semi-pro och professionella team.

Internationals – Spel med landslag bestående av spelare från specifika länder. Framgångsrika klubbar fortsätter att tävla i Rugby League World Cup.

Premiership – Toppen av det engelska rugby union systemet. Tolv lag tävlar varje säsong och har funnits sedan 1987. Huvudsyftet är att kvalificera sig för de två viktigaste tävlingarna: European Rugby Challenge Cup och European Rugby Champions Cup.

European Challenge Cup – En årlig rugby union tävling med klubbar från England, Wales, Frankrike, Italien, Irland, Spanien, Portugal och Rumänien.

Heineken Cup – Toppnivå tävling för europeiska rugby union lag. Om ett lag misslyckas med att kvalificera sig till Heineken Cup, kan de spela i den andra nivåerna av European Challenge Cup.

PRO12 – En av de tre stora rugbyligorna i Europa, det är en årlig tävling med klubbar från Wales, Skottland, Italien och Irland. Leinster Rugby och Ospreys of Swansea, Wales har haft mest framgång med 4 titlar vardera.

Six Nations – En rugby union tävling som hålls årligen mellan sex europeiska landslag inklusive Wales, Frankrike, Irland, England, Skottland och Italien. Vinnaren av turneringen brukar kallas European Champions.

Super 15 – Den största rugby union tävlingen på södra halvklotet. Matcher visas i över 40 länder och inkluderar konkurrenter från Australien, Nya Zeeland och Sydafrika.

Internationals – Spel som spelas mellan landslag, ofta som ett sätt att förbereda sig och kvalificera sig för det kommande Rugby World Cup.

Oavsett om du satsar på rugby league eller rugby union, har du möjlighet att satsa mot poängspridningen eller välja mellan prop och framtida insatser. I vissa fall kan du också njuta av live-betting, vilket gör att du kan göra insatser medan matchen är igång.

Tipps för Betting på Rugby

 

Plats: Hemmamatch är extremt viktigt i rugby, mycket mer än i fotboll. Spelare galvaniseras ofta av sitt hemstöd och svarar i natura. Spelare känner ofta en orättvisa om de spelar borta. Franska lag i synnerhet är extremt bra hemma. Toulon och Toulouse bjuder båda på otroliga hemrekord. Detta kan tydligt ses när man tittar på oddsen på en viss rugby match. Hemmalaget får ofta ganska låga odds. Om så är fallet kan det vara en bättre idé att satsa på segerns vinstmarginal. Att tillämpa ett handikapp ökar alltid oddsen.

Vädret: Vädret kan ha en enorm effekt på en rugby match. Om det börjar regna blir hanteringsfel mycket vanligare. Lag kommer vara ovilliga att gå brett och flytta bollen snabbt genom händerna. Ett bra lag kommer att kunna anpassa sig till förändrade förhållanden. Ett nummer 10 lag ska kunna hantera ett spel och göra viktiga saker som en kick till hörnet eller en gummistopp för att blanda upp saker och hålla motståndet gissande.

Trötthet / skador: Rugby är en otroligt fysisk sport, med många nuvarande läkare som säger att de skador de ser är de som liknar dem från bilolyckor. Påkänningen på kroppen är stor. Med spelare som spelar varje vecka är skador regelbundet. Det är här en stor grupp är väsentlig. Om Leigh Halfpenny blir skadad, vet exempelvis Toulon att Drew Mitchell eller Delon Armitage kan komma in. En spelare måste veta om det finns några skador innan man satsar på en match.

Internationella möten: I motsats till fotboll hålls internationella matcher ofta samma helg som ett ligaspel. Detta tvingar tränare att använda några av truppspelarna, om spelare i första laget är borta på internationell plikt.

Ett derby: När det gäller ett intensivt derby går form upp i taket. Spelare kommer ofta att stiga till anledningen och dra en riktigt ordentlig prestation. Att vinna en derby kan vara lika enkelt som att sätta in en massiv träff i öppningsminuten för att motivera publiken och laget. Momentum är enormt i derbyn. Om ditt lag leder och kan dra nytta av dominansen är det avgörande. Att satsa på ett derby kan vara tufft, men match-vadslagning är förmodligen vägen att gå. När du tittar på spelet kan man få en känsla av hur det kommer att gå.

Rugby Betting
5 (100%) 4 betyg

De Bästa Sidorna för Rugby Betting

De Bästa Sidorna för Rugby Betting

  • Direktspel
  • Mobilanpassat
  • Live Chatt Support
100% Upp till SEK10
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Spel från Net Entertainment, Microgaming, Betsoft + 13 till
  • Live Casino
  • Live Chatt
100% Upp till €111
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Går att spela från nästan alla mobilenheter
  • Stort utbud av slot och bordspel
  • Ansvarsfullt spel - spelare kan sätta gränser för sina insatser, förluster och sessioner
100% Upp till SEK3000
Fungerar med:
Rykte - 69%
Spelupplevelse - 71%
Bonusar - 73%
Värde - 70%
Helhetsintryck - 70%