Ishockey Betting – De Bästa Spelsidorna för Hockey i Sverige

Innan en person kan börja satsa på hockey är det viktigt att de har en god förståelse för money line. Money line är det vanligaste sättet att satsa på hockey, även om det finns pricka rätt resultat, 1×2, såväl som under/över och några andra alternativ som vi kommer att diskutera lite senare. Ett antal spelbolag erbjuder också “Grand Salami”, vilket är den sammanlagda summan av alla spel som spelas på en viss dag, och vi kommer också att diskutera det senare.

 

Våra topp rekommendationer för ishockey betting

BetssonNordicbetBetHardBetWayBetSafe
Bettson Sportsbook
Nordicbet SportsbookBethard SportsbookBetway SportsbookBetSafe Sportsbook
Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

Det vanligaste ishockey betts

 

Money Line:

I ishockey används ofta money line när det gäller att satsa pengar, särskilt i Amerikanska ligor som NHL. Här behöver du bara välja ett lag för att vinna spelet, oavsett marginalen. I money line satsningar, har du alltid en favorit och en underdog. Minustecknet (t.ex. Penguins -120) indikerar favoriten och beloppet du måste satsa för att vinna 100 dollar. I ovanstående exempel skulle spelare satsa $ 120 för att vinna 100 dollar på Penguins. Plustecknet (t.ex. Red Wings +100) indikerar underdogen och beloppet du vinner för varje satsning på $ 100. I detta fall placerar spelarna $ 100 på Red Wings för att vinna $ 100. Men denna typ av satsning vinner man även om matchen går till övertid eller straffar, till skillnad från andra betting alternativ.
 

 

1×2:

Den här metoden är den allra vanligaste i Sverige och för svenska spel. Ett bett för en enda match och reglerna är enkla. 1 är för vinst för hemmalaget, x för lika och 2 för vinst för bortalaget. Det här är viktigt att komma ihåg, när du bettar på 1×2 för en ishockey match, vinner du endast när perioden är över och det finns ett ledande lag. När det står lika, och matchen slutar i förlängning eller på straffar så förlorar du vanligtvis din satsning till skillnad från Money Line bett.
 

 

Under / Över:

“O/U” eller “U/Ö”, även känd som Under / Över eller Total, är antalet kombinerade mål som spelbolagen förväntar sig att bli gjorda i matchen. Bettare kan antingen satsa på över eller under de angivna målen. I det här exemplet sätter spelbolaget antal mål till 5½. Bettare kommer att vinna om Penguins och Red Wings gör 6 eller fler mål i matchen. Bettare som väljer under skulle vinna om de två lagen tillsammans gör fem mål eller mindre. Oddsskaparna sätter ofta en money line, vilket innebär att spelarna skulle behöva lägga extra pengar i vissa fall. t.ex. Över 5 ½ (-120) – Bettare behöver då satsa $ 120 för att vinna $ 100.
 
 

 

Kombinations spel:

Puck Line är en kombination av en money line och point spread alternativ. I de flesta fall är Puck Line alltid plus eller minus 1 ½ mål. Enkelt sagt, satsar du antingen på ett lag för att vinna med två eller flera mål eller så satsar du på ett lag för att antingen vinna direkt eller förlora med bara ett mål. Eftersom spelarna har en nackdel genom att ta favoriten, sätter spelbolagen en positiv avkastning. I ovanstående exempel är Penguins- 1½ (+200) och Red Wings är +1½ (-240). Om du satsar $ 100 på Penguins, skulle du tjäna $ 200 om de vann matchen med två eller flera mål. Om de förlorade spelet direkt eller vann med exakt ett mål, skulle du förlora din satsning på $ 100. Om du vill vinna $ 100 på Red Wings, måste du satsa $ 240. Denna satsning vinner om Pittsburgh vinner direkt eller om de förlorar med exakt ett mål.
 
 

 

Grand Salami:

Grand Salami är en unik Över / Under satsning i prohockey som är knuten till alla spel för en viss dag. Spelföretagen skapar ett nummer varje dag baserat på antalet tillgängliga matcher och du kan satsa på “över” eller “under” Grand Salami-summan. Totalen bestäms genom att lägga till alla listade “över / under” odds för varje spel på den aktuella dagen. Grand Salami kommer inte ha någon åtgärd om något spel är avstängt eller avbrutet före regleringen tidpunkten av tre tjugo minuters perioder. Oavsett antal mål som görs under skjutspelet av övertiden, kommer det slutliga poänget som spelas in för spelet att ge det vinnande laget ett mer mål än motståndaren baserat på poängen i slutet av regleringstiden.
 
 
 

 

Tipps för Betting på Ishockey

Ishockey vadslagning är mest populär i länder där sporten har blomstrat, till exempel Kanada och nationer i norra och östeuropa. Statistisk forskning är ett bra ställe att börja när man försöker få fördel mot spelbolagen, använder man en statistikmetod hjälper bettare att optimera vilken betts de ska göra.

Som med många sporter är en faktor som måste beaktas när man lär sig hur man satsar på ishockey, vilket är hemfördel. Vissa lag blir starkare hemma och styrkor kan accentueras i en sport som ishockey, eftersom lag reser långa avstånd för att spela och fansen är berömda för att få en inverkan när det gäller att skapa atmosfär.

Det hjälper också att ha koll på spel schemat, har ett borta lag gjort långa resor, spelat många dagar på raken? Detta kan bidra till en sämre prestation från laget än om dem skulle vara utvilade och på hemmaplan.

När det gäller enskilda positioner är det värt att studera kvaliteten på ett lags målvakt. Även om ishockey är en lagsport, är målvakten en stor betydelse. Taktiskt kan de som är intresserade av live ishockey betting kanske undersöka en tränares linjebytningar, när defensiva eller offensiva trion ändras som svar på oppositions taktik. Hur bra spelar backarna, har dem bra försvar, hur väl synkade är forwardsen och hur många mål kommer det bli?

Ishockey Betting
5 (100%) 6 betyg

De Bästa Bettingsidorna för Ishockey

De Bästa Bettingsidorna för Ishockey

  • Direktspel
  • Mobilanpassat
  • Live Chatt Support
100% Upp till SEK10
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Spel från Net Entertainment, Microgaming, Betsoft + 13 till
  • Live Casino
  • Live Chatt
100% Upp till €111
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Går att spela från nästan alla mobilenheter
  • Stort utbud av slot och bordspel
  • Ansvarsfullt spel - spelare kan sätta gränser för sina insatser, förluster och sessioner
100% Upp till SEK3000
Fungerar med:
Rykte - 69%
Spelupplevelse - 71%
Bonusar - 73%
Värde - 70%
Helhetsintryck - 70%