Politik och Val Betting – Spelsidor som erbjuder Betting på Politik och Val i Sverige

Spelbolag brukar erbjuda odds på nästan vad som helst, men en av de senaste nyheterna inom odds som uppstår ganska regelbundet är politik.

En viktig punkt att överväga med en sådan politisk vadslagning är att det nästan alltid är så att politiska betts bara kan placeras som enskilda satsningar. Det betyder att du inte kan sammanfoga dem i 3 olika händelser eller stora ackumulatorer.

Det ska hävdas att spelsidor kan använda politikmarknadern bara för att komma att nämnas i tidningar och media runt tiden för en viktig politisk aktivitet, men det finns alltid gott om marknader tillgängliga med riktigt djup till priserna, så även om det är troligt att de drar nytta av publiciteten är det också en tillräckligt viktig marknad för dem att driva den professionellt och konsekvent.

Utgångspunkten för de flesta politiska vadslagning är online eftersom alla oddsen du behöver kommer att listas där. Genom att titta på alla oddsen på nätet kan du också hitta en marknad som du inte visste existerat. Eventuella odds listade online för någon marknad kommer att stödjas hos ett spelombud, så du kan undersöka din insats online och sedan placera den i en butik om du föredrar att placera spel med riktiga pengar.

 

De Bästa Spelsidor där man kan betta på Politik och Val

BetssonNordicbetBetHardBetWayBetSafe
Bettson Sportsbook
Nordicbet SportsbookBethard SportsbookBetway SportsbookBetSafe Sportsbook
Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

Typer av Politik och Val Betts

När det gäller vadslagning på politik, finns det egentligen bara två typer av spel som du kan göra, inklusive raka odds och money line. Eftersom politiken är lite i jämförelse med andra sporter ser du att de flesta bookmakers erbjuder endast de två typerna av vad vi har skisserat för dig i detalj nedan.

Raka Odds: Raka är vanligtvis den vanligaste typen av vad man skulle placera när man satsar på politik. Denna satsning är i grunden en satsning på vem som vinner ett visst val eller omröstning. Oddsen skulle ges till varje kandidat före slutet av valet och det är upp till dig att satsa på vem som vinner. Favoriten att vinna kommer att ha lägre odds och underdogen kommer att ha högre odds. Ett exempel på detta är under den amerikanska presidentvalet 2010, Barack Obama hade odds på 2: 1 vilket innebar att för varje dollar du satsade skulle du få $ 2 tillbaka. När det gäller senator McCain var hans odds 4: 1 så att varje dollar som satsades skulle resultera i $ 4 tillbaka. McCain hade en chans att vinna men Obama var favorit och dem oddsen betalade mindre.

Money Line Bets: En annan typ av satsning är en satsning på pengar som är en satsning på hur mycket en viss kandidat skulle vinna med. Till exempel med hjälp av presidentens 2010-val i USA, om man skulle satsa på att Obama skulle ta minst 50% av alla de stater som skulle betraktas som en money line insats. Dessa spel är ganska roliga eftersom du kan satsa på en kandidat och satsa på om en annan kandidat skulle ta en annan stat.

 

Betting Tips

Det bästa sättet att bli riktigt bra på vadslagning på politik är att bli mycket bra för att förutse varje kandidats popularitet. Externa faktorer som spelar roll är skandaler och saker som är svåra att förutsäga. Den ledande och mest populära kandidaten kan förändras från dag till dag och det var tydligt i de amerikanska valen där Obama slog ut Hilary Clinton. Många hade sina pengar på Hillary som den som vann. Politiska spelare måste också hålla sig ajour med den så kallade “temperaturen” hos en kandidat som de har. Politiken är väldigt smutsig och hänsynslös och det beror helt på bilden av personen som ställer upp och de måste vara fel fria för att kunna passera genom den allmänna opinionen.

Det bästa sättet att få reda på din lyckliga kandidat är att använda internet. Det är ett av de bästa sätten att få omedelbara uppdateringar om dina kandidater och deras konkurrens. Vanligtvis när information läcker ut på antingen en blogg eller en stor hemsida. Nyhetsprogram som CNN och andra är bra för att hålla reda på aktuella fakta och ha bra tillgång till opinionsundersökningar. Att använda dessa typer av media hjälper inte alltid dig att välja en vinnare, men det kommer att ge dig den mest aktuella statusen för varje kandidat. De online spelombuden brukar erbjuda de bästa oddsen på underdogkandidaterna. För spelare som letar efter mer risk och en högre utbetalning kommer att gilla att satsa på underdogen.

 

Politik och Val Betting
5 (100%) 5 betyg

De Bästa Sidorna för Betting på Politik och Val

De Bästa Sidorna för Betting på Politik och Val

  • Direktspel
  • Mobilanpassat
  • Live Chatt Support
100% Upp till SEK10
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Spel från Net Entertainment, Microgaming, Betsoft + 13 till
  • Live Casino
  • Live Chatt
100% Upp till €111
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Går att spela från nästan alla mobilenheter
  • Stort utbud av slot och bordspel
  • Ansvarsfullt spel - spelare kan sätta gränser för sina insatser, förluster och sessioner
100% Upp till SEK3000
Fungerar med:
Rykte - 69%
Spelupplevelse - 71%
Bonusar - 73%
Värde - 70%
Helhetsintryck - 70%