JÄMFÖR CASINON

JÄMFÖR
TA BORT ALLA
JÄMFÖR
0

Cykel Betting – De Bästa Spelbolagen för Cykling i Sverige

HETT JUST NU!

Att satsa på cykling är något som har blivit populärt de senaste åren, främst på grund av det ökande antalet spelwebbplatser. Det finns ett stort antal cykeltävlingar du kan satsa på runt om i världen. Detta är förstås de stora cykeltävlingarna som Tour De France, Giro De Italia och Vuelta a Espana. Men det finns också många andra cykeltävlingar som du kan satsa på!

Bäst Insättningsbonus just nu!


Första insättningsbonus:
100%/€140

Recension

Första insättningsbonus:
100%/1000 kr
BETTA PÅ ALLT DU KAN TÄNKA DIG

Recension

Första insättningsbonus:
122%/3000 kr

Recension

Första insättningsbonus:
100%/1000 kr

Recension

Första insättningsbonus:
200%/1000 kr

Recension

Våra Topp Rekommendationer för Cykel Betting Sidor


Första insättningsbonus:
100%/€140

Recension

Första insättningsbonus:
100%/1000 kr
BETTA PÅ ALLT DU KAN TÄNKA DIG

Recension

Första insättningsbonus:
122%/3000 kr

Recension

Första insättningsbonus:
100%/1000 kr

Recension

Första insättningsbonus:
200%/1000 kr

Recension

De Mest Populära Cykel Betts

Om du inte har så mycket kunskap om att satsa pengar på cykling, kommer vi att ge dig en guide nedan om hur man satsar på olika lag och cyklister.

Naturligtvis är en av de mest populäraste satsningarna att satsa på vinnaren av en cykeltävling. Men du måste komma ihåg att det finns ett cykelhav med olika längder, det kan variera från 1 dag till 3 veckor långt race (kallas också GRAND TOURS)

En annan mycket populär satsning är odds på H2H som också kallas Head to Head. Låt oss ge dig några exempel nedan.

Vår guide till vadslagning på cykling

Som nämnts ovan kan det vara mycket svårt att ta reda på vad man ska göra i cykling. Det är komplicerat eftersom vi har så många cykeltävlingar under säsongen. Vi börjar med att lista några olika faktorer du måste bestämma innan du satsar.

 • Om säsongen precis har börjat kan det vara svårt att veta vilken form de olika cyklisterna är i. Cyklisterna har haft en vinteruppehåll och det är inte alltid lätt att veta hur mycket de har tränat. Detta är därför en mycket viktig faktor.
 • Det är alltid viktigt att se på vilken form cyklisterna var i slutet av förra säsongen eftersom det här kan ge en inblick i hur de också börjar den nya säsongen. Självförtroendet har mycket att säga i cykling och det är därför vettigt att en cyklist som har kört bra i Vuelta a Espana, VM, BinckBank Tour och mer kommer att göra bra i början av nästa säsong.
 • Det kan också vara en bra idé att undersöka vilka cyklister som normalt kör bra i början av säsongen och de som kör bra i slutet av säsongen. Detta är naturligtvis svårt att förutsäga. Men om vi till exempel tittar på alla stora klassiska cyklister som Chris Froome, Geraint Thomas, Richie Porte, Yates bröder etc. Sedan använder cyklisterna i de flesta fall den första delen av säsongen för att komma i super form när stora Grand Tours börja närma sig.

Vinnare: Det är alltid de första oddsen som poppar upp på en vadshållningssida och det är omedelbart det enklaste att satsa på eftersom det har valt ut favoriter. Men enligt oss är det också det svåraste att vinna på. Detta beror på att så många oväntade saker kan hända vid cykling. Det kan vara ett platt däck, krasch eller en tredje sak som gör att cyklisten inte vinner. Vi tror därför att om du vill satsa på vinnaren av en tävling måste du ta chansen med en outsider.

Etappvinster: Under året har vi en dags lopp, men vi har också etappcykling som består av flera dagars cykling och vi kallar dem scenracing. Här ger spelsidorna dig också möjligheten att satsa på vinnaren av racet. Detta kan också vara svårt, eftersom det som nämndes tidigare, många saker kan hända under tävlingen. På sprintfaser är det självklart viktigt att titta på toppsprintrar som: Mark Cavendish, Peter Sagan Fernando Gaviria, Marcel Kittel, eftersom det vanligtvis är de som kammar hem segern. I bergen kan det finnas många cyklister som kan vinna, för vi har båda klassificeringscyklister, men också bra bergsåkare som bara syftar på att vinna tävlingar med mycket uppför.

Head2Head (H2H): Head2Head är vår absoluta favorit eftersom det är här vi tror att du har den bästa chansen att vinna. Head2Head betyder att du spelar på en av de två cyklisterna som kommer först över linjen. Ett exempel kan vara att de har satsat på Chris Froome mot Richie Porte. Här kör betting sidorna vanligtvis riktigt bra odds.

Live Odds: Live odds kan också vara riktigt kul i cykling. Man kan aldrig veta från början hur en cykeltävling kommer att utvecklas. Det kan vara så att de klassiska cyklisterna kommer hem tillsammans och måste slåss för segern. Men det kan också vara en stor breakout-grupp för att kämpa för vinsten. Det är därför spännande att se live-satsningar eftersom det kan öka dina chanser att vinna bra odds.

En beskrivning av cykling typer och olika tävlingar

När du måste satsa på cykling är det också viktigt att veta vilka typer av cykling som finns och vilka olika tävlingar som finns tillgängliga. Läs vidare här för att få mer information om det.

Vilka är de olika typerna av cyklister?

Under cykling har alla cyklister inte samma färdigheter, och alla har inte samma favorit. Faktum är att allt är knutet till laganda, eftersom färdigheter läggs till och delas under loppet. Vissa kommer att sikta på första ställen i ett dags race, andra på bergsåkning, och andra kommer att börja galna tävlingar mot klockan … Okej, men vilka är de olika typerna av cyklister?

 • Klättrare
 • Sprinters
 • Maskinen
 • Punchers
 • All arounders

Vi kan lägga till flahute, flandry, descender, barock, ledare och domestic, men vi kommer helt enkelt fokusera på de 5 viktigaste. Låt oss börja!

Klättraren:
Klättraren, som hans namn antyder, är begåvad i den långa klättringsdelen av berget. Ett viktigt element att ta hänsyn till är cyklisternas vikt. Faktum är att om vi i resten av tävlingarna finner platta eller något ojämna vägar, för klättraren, är hans huvudplats fortfarande på berget! Dess lätta vikt och kraft är därför stora tillgångar för loppet.

Det kan vara cyklister som: Fabio Aru, Romain Bardet, Miguel Angel Lopez och många många fler.

Sprintern:
Sprintern, till skillnad från hans klättrande lagkamrat, har en stor storlek som är stark med starka lår för att motstå en sprints intensiva och korta ansträngning. De kommer att försöka komma ut ur fältet med en sista ansträngning som gör att de kan accelerera upp till 70 km / h!

Det kan vara cyklister som: Marcel Kittel, Elia Viviani, Fernando Gaviria.

Maskinen:
Maskinen har ofta samma storlek som sprintern, men han kommer att kunna ha en hög kadens över flera minuter för att dra ifrån resten. Han är mycket effektiv i tidsperspektivet.

Punchern:
Punchern kännetecknas av dess explosivitet de senaste åren. Han kör ifrån resten genom att använda mindre effektiva snabba accelerationer än sprintern, men kunde hålla kadensen i flera minuter.

Det kan vara cyklister som: Phillipe Gilbert, Julian Alaphillippe, Peter Sagan.

Alla arounder:
Du har förstått att de har mångsidiga goda möjligheter på alla områden. Det är bara för sprinters att han men kommer inte att försöka utmana när dem möts av specialisterna.

Under denna kategori kan vi hitta många cyklister, men vi tror att detta tillhör klassificeringscyklisterna eftersom de måste kunna göra många saker för att stå högst upp på en podium. Både bergen, singelstart, kuperade scener.

De olika cykeltävlingarna

För att göra en hel cykelsäsong intressant att se är dessa tävlingar ett måste då det naturligtvis finns olika typer av tävlingar. Annars skulle det vara lite tråkigt att titta på.
Vi kommer därför att lista de olika tävlingstyperna och vad du kan förvänta dig från Grand Tour, till Tour de France.

Grand Tours

Dessa tävlingar är favoritracen för de flesta tittare där ute. Den främsta orsaken till detta är att dessa tävlingar är 3 veckor långa och det är de tuffaste cykeltävlingarna som finns där ute. Hemma i vardagsrummen är vi bortskämda med tre veckors cykling genom hela landet. Där får vi både naturen från både motorcyklar och helikoptrar som följer cyklisterna runt landskapet. Under dessa tävlingar får vi både berg, kuperade scener, platta sektioner och naturligtvis individuella starter. Detta är också anledningen till att människor älskar dessa tävlingar, för att vi får se alla cyklister och deras möjlighet.
Vi har 3 stora tävlingar på kalendern som är: Giro d'italia, Tour de France och Vuelta A Espana.

Etapptävlingar

Grand tours är också stora tävlingar, men det är i en kategori för sig själv, för att de är långa och riktigt slipande. Etapptävlingar är en cykeltävling som varar flera dagar, det kan variera eftersom vi har tävlingar som är 4-5-6 och 7 dagar. Dessa tävlingar är också spännande eftersom cyklisterna vet i förväg att de inte ska gå på en 3 veckors resa, de kan därför ha råd att inte spara så mycket på krafterna. De mest populära mindre tävlingarna är Paris Nice, Critérium du Dauphiné, Tour de Romandie och många fler. Det finns också ett hav av mindre rankade tävlingar i kalendern.

Dagsrace

På kalendern får vi också några riktigt spännande dagsrace. Dessa tävlingar varar bara en dag och är vanligtvis höga kilometer eftersom cyklisterna bara måste köra en dag. Detta gör tävlingarna extra spännande eftersom cyklisterna inte sparar på krafterna alls. Här hittar vi också 5 av de mest prestigefyllda tävlingarna att vinna.

 • Milan-San Remo som körs i Italien.
 • Tour of Flanders som körs i Belgium.
 • Paris-Roubaix som körs i Frankrike.
 • Liège – Bastogne – Liège, en annan tävling i Belgien.
 • Giro di Lombardia som körs i Italien.

Dessa tävlingar är de största klassiska racen som finns, de kallas monument. Anledningen till att de kallas de 5 monumenten är att det är de tuffaste, äldsta och mest prestigefyllda tävlingarna i världen. De har var och en en lång historia och specifika individuella egenskaper.

Tips för Betting på Cykling

När du satsar på cykling, hjälper det att ha någon form av strategi. Genom att följa de råd som anges nedan kan du öka oddsen till din fördel.

Bygg och hantera din spelkassa:
Se till att du har tillräckligt med startmedel för att öppna konton på flera ledande sportspelsidor. Dessa pengar borde hållas skilda från vad du behöver för att äta och betala räkningarna med.

Shopping regler:
Om du har konton på flera sportsidor, föreslår vi att du investerar med de som har de bästa reglerna. Ta aldrig den första sidan som presenteras för dig utan att granska noga.

Lär dig hur du satsar:
Känn till dina alternativ när det gäller vadslagning. Kan du skillnaden mellan det olika satsningarna? Om inte, fortsätt att studera.

Jaga inte förluster:
När du förlorar en insats, acceptera den och fortsätt. Att försöka jaga ikapp den för att bryta jämnt är en dömd proposition.

Begränsa dina insatser:
Sats inte på 15 olika satsningar i taget. Håll antalet insatser små för att begränsa eventuella förluster. Vi föreslår satsning på högst tre saker i taget.

Drick inte och betta:
Gör aldrig satsningar under påverkan av alkohol. Ignorera detta råd och du kommer definitivt att förlora pengar på lång sikt.

 

Bäst Betting Sidor per Kategori

Fotboll Betting

Tennis Betting

Basket Betting

Bäst Fotbolls spelbolag | Vår Favorit Bäst Tennis spelbolag | Vår Favorit Bäst Basketboll spelbolagVår Favorit

Hästkapplöpning Betting

Ishockey Betting

Baseboll Betting

Bäst Hästkapplöpnings spelbolag | Vår Favorit Bäst Ishockey spelbolagVår Favorit Bäst Baseboll spelbolag | Vår Favorit

Boxning Betting

MMA Betting

Volleyboll Betting 

 Bäst Boxings spelbolag | Vår Favorit Bäst MMA spelbolagVår Favorit Bäst Volleyboll spelbolag | Vår Favorit

Snooker Betting

Dart Betting

Golf Betting

Bäst Snooker spelbolag | Vår Favorit Bäst Dart spelbolag | Vår Favorit Bäst Golf spelbolag | Vår Favorit

Rugby Betting

Amerikansk Fotboll Betting

Handboll Betting

Bäst Rugby spelbolag | Vår Favorit Bäst Amerikansk Fotboll spelbolag | Vår Favorit Bäst Handball spelbolag | Vår Favorit

Politik och Val Betting

TV-Program Betting

Oscars Betting

Bäst Politik och Val spelbolag | Vår Favorit Bäst TV-Program spelbolag | Vår Favorit Bäst Oscars spelbolag | Vår Favorit

Poker Event Betting

Cykel Betting

Melodifestivalen Betting

Bäst Poker Events spelbolag | Vår Favorit Bäst Cykling spelbolag | Vår Favorit Bäst Melodifestivalen spelbolag | Vår Favorit
   

Bandy Betting

   
Bäst Bandy spelbolag | Vår Favorit    

 

Det bästa sidorna för Cykel Betting

 • Ett stort urval av satsningmöjligheter
 • Mycket professionell vadhållning
 • Maximal uppmärksamhet till varje kund
575% Upp till €1750
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 95%
Bonusar - 94%
Värde - 95%
Helhetsintryck - 94%
 • Funnits sedan 1997
 • Utmärkt programvara
 • Flerspråkigt
100% Upp till SEK600
Rykte - 95%
Spelupplevelse - 95%
Bonusar - 95%
Värde - 88%
Helhetsintryck - 93%
 • 1000 slots från marknadens bästa spelleverantörer
 • Pay N Play® Casino
Rykte - 96%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 93%
Värde - 92%
Helhetsintryck - 93%
 • Massor av spel och live odds
 • Grundades redan 2002
 • Maximal uppmärksamhet till varje kund
100% Upp till SEK1000
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 92%
Bonusar - 92%
Värde - 92%
Helhetsintryck - 92%
 • 200 Free Spins vid insättning
 • 1000 kr i bonus vid insättning
 • Sveriges Största Online Casino
100% Upp till SEK1000
Rykte - 95%
Spelupplevelse - 93%
Bonusar - 91%
Värde - 90%
Helhetsintryck - 92%
 • Sportsbetting och eSportsbetting
 • Professionell service
 • Ett brett urval av evenemang
100% Upp till €100
Rykte - 90%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 92%
Värde - 94%
Helhetsintryck - 92%
 • Spela på direkten
 • Mobilanpassat
 • Fungerar på mer än 15 språk
100% Upp till SEK5000
Rykte - 91%
Spelupplevelse - 91%
Bonusar - 91%
Värde - 91%
Helhetsintryck - 91%
 • Stort utbud spel
 • Direktspel via mobilwebbläsaren
 • SSL krypterat
400% Upp till SEK500
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 87%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 91%
 • Utmärkt Nytt Casino
 • Fantastiskt VIP program
 • Suveränt Mobil Casino
100% Upp till SEK12000
Rykte - 91%
Spelupplevelse - 91%
Bonusar - 92%
Värde - 91%
Helhetsintryck - 91%
 • Direktspel via Webbläsare
 • Live Chatt Support 24/7
 • Live Casino Spel
100% Upp till SEK5000
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 85%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 91%
 • Direktspel
 • Mobilvänligt
 • Live chatt 24/7
100% Upp till SEK6000
Rykte - 86%
Spelupplevelse - 90%
Bonusar - 91%
Värde - 95%
Helhetsintryck - 90%
 • Slots och scratch spel svåra att hitta någon annanstans
 • 24/7 support tillgängligt via livechatt, samt telefon och e-post
 • 128 bitars SSL kryptering
100% Upp till SEK2000
Rykte - 93%
Spelupplevelse - 79%
Bonusar - 88%
Värde - 89%
Helhetsintryck - 87%
 • Drivs av NetEnt, CryptoLogic och Evolution Gaming
 • Virtuella och live bordsspel
 • Stort utbud av spelautomater
100% Upp till SEK10000
Rykte - 85%
Spelupplevelse - 87%
Bonusar - 89%
Värde - 84%
Helhetsintryck - 86%
 • 100 % bonus upp till 6 000 kr.
 • Mycket spel att välja mellan
100% Upp till SEK6000
Rykte - 82%
Spelupplevelse - 79%
Bonusar - 85%
Värde - 73%
Helhetsintryck - 79%
 • Drivs av Microgaming
 • Går att spela via appen eller direkt i browsern
 • Supporteras på flera språk
100% Upp till SEK10000
Rykte - 1%
Spelupplevelse - 1%
Bonusar - 1%
Värde - 1%
Helhetsintryck - 1%