Golf Betting – De Bästa Spelbolagen för Golf i Sverige

Det moderna golfspelet spelades först i 1400-talets Skottland, och reglerna har ändrats väldigt lite under århundradena. Medan målet att slå en boll i ett hål låter enkelt nog har sportens utmanande karaktär orsakat att många män och kvinnor blir besatta av spelet.

Golfbetting kan inte sammankalla till samma nivå av besatthet, men det är ett välkommet tillägg till de flesta online sportbetting sidor. Med ett stort antal spelare, flera dagar av tävlingar och golfbanor som erbjuder ett brett spektrum av utmaningar, är det ett ständigt föränderligt spel som kan locka till och med den mest ointresserade spelaren.

Den här artikeln täcker några av grunderna om golfspel, från vadslagning till några användbara tips. Oavsett om du precis börjat eller letar efter att öka dina chanser mot spelbolagen, bör denna information ge ett litterärt hole-in-one (eller åtminstone par).

 

Våra Topp Rekommendationer för Golf Betting Sidor

BetssonNordicbetBetHardBetWayBetSafe
Bettson Sportsbook
Nordicbet SportsbookBethard SportsbookBetway SportsbookBetSafe Sportsbook
Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

De Vanligaste Golf Betts

Sport som fotboll och basket har ofta liknande vadslagningsmöjligheter, men golfformen öppnar en värld av spännande nya möjligheter för spela på. Medan dessa insatser säkert kommer att skilja sig från ett spelbolag till en annat, utgör de de mest populära alternativen för golfspel.

Direkt Vinnare:
Alla deltagare i ett evenemang listas, och det är upp till spelaren att välja turneringsvinnarna. Money line odds används ofta, vilket betyder att en spelare får ett nummer med antingen ett plus eller minus tecken framför sig. Om det är ett plustecken, anses spelaren vara en underdog och deras antal anger hur mycket pengar spelaren kan vinna med en satsning på $ 100. Om det är ett negativt tecken är spelaren en favorit och numret är hur mycket som ska satsas för att vinna 100 dollar.

Golf Framtid:
Denna form av satsning liknar alternativet direkt vinnare, men det erbjuds ofta månader i förväg. Denna insats kan placeras tills turneringen börjar, men odds kan ändras när händelsedatumet kommer närmare.

Topp 10 Vinnare:
På samma sätt som man kan satsa på vanliga vinnare, kan spelaren får en utbetalning om hans utvalda spelare slutar i topp 10. Andra versioner av denna satsning finns för en topp 5-vinnare och den första rundledaren.

Prop Satsningar:
Bettare försöker korrekt förutsäga ett specifikt resultat. Exempel är antalet slag som krävs för att vinna turneringen och den europeiska spelaren med det bästa slutresultatet.

Matchups:
Två spelare i en turnering matchas mot varandra, och spelaren måste förutsäga vem som slutar med det bättre resultatet. Denna matchup kan ske över 18 hål, 72 hål och några andra variationer.

Gruppspel:
Spelbolagen listar olika golfspelare som inte spelar tillsammans i en grupp, och bettare försöker förutse vilken som kommer att ha det bästa resultatet i slutet av det angivna antalet hål.

3 Bollspel:
Under de första dagarna under turneringar spelar golfare i grupper om tre. I 3 Bollspel måste spelaren välja gruppspelare med lägsta poäng efter ett visst antal hål (vanligtvis 18).

2 Bollspel:
Senare i turneringar är spelarna på golfbanan i grupper om två. Denna satsning utmanar spelaren att välja vilken gruppmedlem som slutar med den bättre poängen.

 

Tipps för Betting på Golf

Innan du börjar din karriär i golf betting, var noga med att spendera tid på att lära sig reglerna. Medan denna lista inte är komplett, ger den några starka råd till nybörjare och mellan erfarna spelare.

Förstå banan:
Varje bana är annorlunda, så det lönar sig att lära sig så mycket om dem som möjligt. De flesta golfbanor har sina egna webbplatser, så du har verkligen ingen ursäkt.

Känn till spelarnas styrka:
Vissa spelare kan köra bollen långa sträckor, medan andra utmärker sig på greenen. När du har lärt dig en spelares styrkor och svagheter kan du jämföra dem med banan för att försöka förutse deras prestanda.

Studera statistik
Det finns massor av statistik att analysera, inklusive noggrannhet, genomsnitt och blandat. Det skulle vara klokt att förstå dem alla.

Titta på himmlen:
Väder, speciellt vindhastighet, kan spela en stor roll. När du väl vet väderprognosen kan du jämföra det med spelarnas styrkor för att se vem som ska utmärka sig under dessa förhållanden.

Golf Betting
5 (100%) 3 betyg

De Bästa Betting Sidorna för Golf

De Bästa Betting Sidorna för Golf

  • Direktspel
  • Mobilanpassat
  • Live Chatt Support
100% Upp till SEK10
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Spel från Net Entertainment, Microgaming, Betsoft + 13 till
  • Live Casino
  • Live Chatt
100% Upp till €111
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Går att spela från nästan alla mobilenheter
  • Stort utbud av slot och bordspel
  • Ansvarsfullt spel - spelare kan sätta gränser för sina insatser, förluster och sessioner
100% Upp till SEK3000
Fungerar med:
Rykte - 69%
Spelupplevelse - 71%
Bonusar - 73%
Värde - 70%
Helhetsintryck - 70%