Hem / Nyheter / Legender Kommer till Liv i DRAGON KINGS

Legender Kommer till Liv i DRAGON KINGS

Samla krafterna från de fyra haven i Dragon Kings, den nya, funktionella, videosloten från Betsoft Gaming. Dragon Kings är en skarp remix av en gammal legend, och den kinesiska mytologin som brinner till liv med en skarp, modern estetisk med asiatisk inspirerad musik och ett gäng av specialfunktioner.

Från nivåer, progressiva jackpottar till fri spins ligger nyckeln till Dragon Kings unika egenskaper under ytan, i drakarnas händer. Legenden säger att haven kring forntida Kina – fyra hav i norr, syd, öst och väst – styrdes av drakandar, vars dispositioner formade haven själva. Resenärer skulle tacka dessa drakar för en smidig passage, eller kalla på sina krafter när förhållandena blev förrädiska. I Dragon Kings är dessa andar omgjorda till symboler som sticker ut och upptar ett hjul, och vars krafter snabbt kan ändras under spelet.

Alla fyra drakarna är vildkortet – ersätter någon annan icke-draksymbol – och varje har sin egen unika kraft. Om man får 1, kommer Azure Dragon att låsa alla andra drakar på plats när han visas och tilldela spelare en fri spin. På rulle 2 klonar den vita draken sig en gång på rullen till vänster eller höger och skapar en vildkedja. Visas endast på hjul nummer 4, den röda draken kommer direkt att tilldela ett slumpmässigt pris från en omfattande pool, med potential upp till 400X spelarens linje satsning. Och på hjul 5, kommer den svarta draken att multiplicera någon vinnande linje som inkluderar den med 3X.

Legenden berättar också om en femte drake, vars makt var så kraftfull att han styrde även över skyddarna av haven. I spelet visas Dragon King i all sin ära: en gyllene animerad karaktär med full höjd som fördröjer mittrullen, dubblerar utbetalningen från vinnande linjer och styr spelarens väg till Dragon Kings jackpotts. När kungen visas tillsammans med en eller flera andra drakar kan deras kombinerade krafter föröka spelarens totala satsning med en svindlande 2.000X, och kommer att kalla spelets sjätte hjul i spel – en singelsymbolshjul som fungerar som viloplats för Dragon King Magical Pearl.

Den magiska pärlan är avbildad som en glödande pärla som klibbar i kungens gyllene klo. Det är den sista pusselbiten som behövs för att öppna dörrarna till en av fyra progressiva jackpottarna av: brons, silver, guld eller diamant. Kombinationen av en enda drake plus kungen och pärlan kommer att utlösa brons jackpotten, medan alla fyra drakarna plus kungen och pärlan kommer att inleda ett havsbyte och tilldela den högsta diamant jackpotten. Den magiska pärlan är också nyckeln till att få stora resurser av gratis spinns, vilket fördubblar allokering som tilldelas av basspelets scatter-symbol för upp till 50 spinn.

“Vårt mål med Dragon Kings var att få en klassisk kinesisk legend till liv på ett helt nytt sätt: med spännande funktioner och en blandning av konstverk och musik som tilltalar smakerna på dagens asiatiska och internationella marknader”, förklarade Betsoft’s chef för produktutveckling, Dan Cooper. “Från drakarna själva, som har starka visuella identiteter och coola krafter, till de kreativa jackpottarna, tror vi Dragon Kings innehåller det bästa av moderna spelautomater: en unik estetik, en stark historia, audiovisuell excellens och en rad funktioner som är både djupa och tillgängliga.”

Dragon Kings är utvecklad för kompatibilitet mellan enheter från och med dag 1, byggt på Betsoft SHIFT-plattform. SHIFT garanterar att samma stora gameplay når spelare på vilken plattform som de väljer, vilket är utformat för att minska filstorlekar, hastighetsbelastning och aktivera nya gameplay och audiovisuella upplevelser. Dragon Kings är också ett av de första spelen som ska byggas runt Betsofts rättvisa jackpottsmodell, med större satsningar som ger större odds för att vinna.

Legender Kommer till Liv i DRAGON KINGS
5 (100%) 3 betyg

Dela