Hem / Casino Nyheter / Sizzling Spin – Ny slot från Play ‘N Go är här!

Sizzling Spin – Ny slot från Play ‘N Go är här!

Splinternya Spelet från Play ‘N Go är här! Det heter Sizzling Spins och dess ljudeffekter och grafik handlar om snabba vinster. Du får ett par frusna spins, släng den på den röda uppvärmda grillen, krydda till det med ett chili peppar bonusspel, smakrikt med scatters och lägg till en liten droppe wilds på toppen av det.

Alla symboler på Sizzling Spins ser ut som läckra och önskvärda saker att grilla! Om du för närvarande kämpar för att förlora några kilo spela INTE det här spelet! Men tvärtom, om du är på väg att ha en ordentlig måltid med grillat kött och grönsaker – kommer ingenting att öka din aptit bättre än Sizzling Spins.

Sizzling Spins är en 5-hjulsslot som ger spelare 243 olika sätt att vinna, plus några nya bonusfunktioner!

Även om den inspirerades av idén om en “stor grillfest”, kommer spelet att resonera med publiken globalt; BBQ är en berömd tidsfördriv världen över i många olika kulturer och länder.

Att fånga känslan av en grill var avgörande för konceptet för detta spel, något som det kreativa laget tog väldigt seriöst från början av projektet fram till slutprodukten. Producent Daniel Wright talade om hur det uppnåddes:

“Alla älskar att grilla, och inte bara bränna korvar! Det handlar om att skapa det goda känslorna som följer med det – solsken, hög musik och vänner. Vi försökte återskapa den känslan i Sizzling Spins på många sätt.

För det första är spelupplevelsen inriktad på eld och värme, för att framkalla känslor av en het somrar dag. Vi visste också att vi behövde skapa en “skön stund” känsla med musiken. Vad vi kallar “Dad Rock” var det självklara musikvalet som, oavsett vad din musik smak är, kan alla njuta av 70-talets och 80-tals klassisk rock medan man vänder en hamburgare, även om det är lite tunga.

För att ge den extra festkänslan kommer spelarna att märka bakgrundsprataren som verkligen gör att det känns som om du sköter grillen medan dina vänner hänger i solen i närheten.”

Efter förra månadens release av Hugo Goal, vars utgåva sammanföll med början av årets VM, är detta en annan utgåva från Play’n GO med samma kvalitet, och det är ingen slump. Att ha fingret på pulsen är något Play’n GO tar seriöst när det gäller att släppa sina spel. VD Johan Törnqvist anser att det kan vara en viktig del av att skapa underhållande spel:

“Spelarna kommer att känna mer av en anslutning till ett spel som talar till dem och är något det gillar och kan avnjutas när som helst när det passar en för att ha en avkopplande stund; ett spel som speglar deras intresse och vad det gillar på pricken. Sizzling Spins är enormt roligt och vi vet att folk kommer att njuta av det, konceptet och relevansen är bara lite extra för spelarna.

Medan Hugo vädjar massivt till människor under VM, kommer det här spelet att prata med människor som älskar tanken att glassa i solskenet, tända grillen och uppskatta lite kvalitetstid och god mat … och vem gillar inte det här?”

Med sitt roliga koncept och roliga spel ser Sizzling Spins ut som det kanske är sommarens hetaste spel, särskilt nu när grill förbudet är över.

Sizzling Spin – Ny slot från Play ‘N Go är här!
5 (100%) 2 betyg

Dela