Hem / Nyheter / Microgaming Släpper: Exotic Cats

Microgaming Släpper: Exotic Cats

ISLE OF MAN – Microgaming släpper ett nytt spel fullt av vilda belöningar i senaste utgåvan.

Hemliga skatter väntar djupt i djungeln i Exotic Cats, en fem-tre-hjuls, 243 sätt att vinna, spelautomat med vertikala vildar och en mängd majestätiska varelser för spelarna att gå med i på deras expedition till stora segrar. Lejon, tigrar, pantrar, leoparder och jaguarer skyddar rullarna och fungerar som symboler i Microgamings senaste spelautomat.

Ursprungliga kattdjurets primära kraft släpps ut genom vertikala vildmarker. I basspelet kan fria spins aktiveras om spelaren landar den exotiska kattsymbolen på rullen som skyddas av dess motsvarande – lejonet på den första spolen, tigern på den andra, panter på tredje, leoparden på fjärde och jaguar på femte hjulet. När katt symbolen landar på dem därmed sammanhängande hjulen, kommer den stora katten som skyddar den att bli till liv och vrida hela hjulen vild för att skapa vinnande kombinationer som kan avslöja generösa priser.

Gratis spins kan låsas upp genom att landa tre, fyra eller fem scatter-symboler i basspelet, och att skaffa tre eller flera scatter-symboler under bonusen kommer att utlösa fem extra gratis omgångar, vilket ger spelarna chansen att slå på stora belöningar! Microgaming släpper ut ett spel fullt av vilda belöningar.

Microgaming Släpper: Exotic Cats
5 (100%) 1 betyg
Dela