Hem / Nyheter / Videoslots.com Presenterar Fyra Nya Slots

Videoslots.com Presenterar Fyra Nya Slots

Videoslots.com välkomnar dig med fyra nya slots till världens största onlinecasino som lanserat Hidden Valley från Quickspin, Nacho Libre från iSoftBet, Vegas VIP Gold från Booming Games och Eye of the Dragon från Greentube.

Här är en snabb titt på vad varje spel erbjuder.

 

Hidden Valley Gameplay och Funktioner

Hidden Valleys designen är lite annorlunda än den vanliga 5-hjulssloten. Den har totalt 5 hjul, med rullar 1 till 5 med 3 rader och 3 symboler, medan de 3 mitten rullarna har 4 rader och 4 symboler. Hidden Valley spelas på över 40 fasta vinstlinjer och levereras med ett RTP-takt på 96,5%. Hjulsymbolen är bonus scatter symbolen i spelet som kan leda till de fria spinsen, där Traveller och Sherpa symbolerna kan bli Wilds!

 

Nacho Libre Gameplay och Funktioner

Nacho Libre levereras med 5 hjul och 3 rader över 10 fasta vinstlinjer och dess RTP-hastighet är en utmärkt 96,5%. Nacho Libre kommer med 2 typer av gratis spinn och du har val att göra. När 3 eller fler bonussymboler ligger någonstans på rullarna och du kan välja mellan två spinsalternativ: 15 gratis spins med wilds förlängda på hela spolen (om del av en vinnande kombination) eller 10 gratis spins där vildmarken blir normal, men vinner fördubblas med x3.

 

Vegas VIP Gold Gameplay och Funktioner

VIP Gold är en lyxig tema slot som snabbt får dig att känna dig som en royalty med de exklusiva priserna som den rymmer för dig! Detta är en 5-hjulsslot med 3 rader och 30 fasta vinstlinjer. De fria spinnen i spelet utlöses när du får en träff på 3 scattersymboler var som helst på hjulen. Detta ger dig 10 gratis spins, under vilka dina vinster inte kan spelas och de fria spinsen inte kan retriggas under samma omgång.

 

Eye of the Dragon Gameplay och Funktioner

Spelare kan satsa från så lite som € 0,1 och så mycket som € 50 med den maximala satsningen per rad och maximalt antal rader som valts.

RTP för denna slot är 96,12%. Dragon’s Eye-symbolen utlöser de fria omgångarna, med 10 gratis spins tilldelade. Innan rundan startar kommer en slumpmässig symbol från rullarna att väljas för att fungera som den speciella expanderande symbolen.

Videoslots.com Presenterar Fyra Nya Slots
5 (100%) 1 betyg

Dela