JÄMFÖR CASINON

JÄMFÖR
TA BORT ALLA
JÄMFÖR
0
Hem / Big Time Gaming

Big Time Gaming

Big Time Gaming har en liten serie spelautomater, slots och bordsspel som dem har publicerat, och spelen verkar vara en hit bland både spelare och i branschen. Efter publiceringen av denna artikel har BTG en lista över tio videoslots, fem spelautomater och fyra bordsspel, varav många är relaterade när det gäller temat.

Slots som erbjuds av BTG verkar ha en nästan tecknad stil när vi tittar på dem, liknande vad vi har sett från BetSoft och några Net Entertainment titlar som Jack and the Beanstalk.

Spelen själva är ganska roliga och har ljusa och mångsidig grafik, släta animationer och bonusfunktioner som Free Spins, Wilds, Win Multiplers och Scatter Symboler. Slots har ofta fallande symboler, vilket ger en helt ny chans att vinna eftersom vinnande symboler försvinner och tillåter nya att fall in från toppen och skapa nya kombinationer.

Bordsspelen är också mycket trevliga att spela, men det är lite begränsat utbud. BTG har tre roulette spel och ett blackjack spel som alla har ett liknande tema med bra ljud och är väldigt spännande när det gäller att spela själva spelet.

Big Time Gaming är licensierat i Alderney, Gibraltar, Storbritannien och den kanadensiska provinsen British Columbia. Som ett resultat kan Big Time Gaming erbjuda sina spel till några av de största reglerade operatörerna i världen, och anses generellt vara säkra på grund av den strukturreglering som genomförs av dessa jurisdiktioner.

 

85%Betyg
bonanza
Spela!

Bonanza

Video slot

Bonanza - Recension

  • Hjul 6
  • Vinstrader 117649
  • Mobil Ja
  • Typ Video slot
Dela