JÄMFÖR CASINON

JÄMFÖR
TA BORT ALLA
JÄMFÖR
0
Hem / Thunderkick

Thunderkick

De mest ivriga spelarna har redan spelat minst en spelautomat från Thunderkick. Ett ungt och innovativt svenskt företag grundat av ett lag med många års erfarenhet av spel. Företaget fokuserar främst på att utveckla unika och kreativa spelautomater med spelaren som en prioritet. All sin plattform och spelutveckling görs internt, vilket garanterar högsta kvalitet och den enskilda produkten levereras till spelleverantörerna. Deras slots är alltid unikt olika när det gäller design och gameplay, med Aboutslots har Thunderkick extremt knäppa och roliga teman. En minimal skandinavisk design fungerar exceptionellt bra och ger spelare en original spelupplevelse varje gång.

 

Topp Thunderkick Spel

Det finns inte många spel som släppts av Thunderkick vid denna tidpunkt, men titlarna som är ute i är väldigt imponerande. Thunderkicks spel är utvecklade i HTML5 och flashformat, spelbara över olika plattformar och spelar bra på nästan vilken enhet som helst som du använder för att spela på. Spelen gjordes i realtids 3D-accelererad grafik, i motsats till att använda orenderade videoklipp som många andra slotutvecklare. Effekten av detta är att minska storleken på spelets nedladdning och skillnaden i lasthastighet är definitivt märkbar.

Vid publiceringen av denna artikel finns det nio online slots som erbjuds av Thunderkick. Den senaste av dessa titlar är Sunny Scoops, en glass tema slot som ger en unik 3×3 layout som är packad med bonusfunktioner. Detta komplimenterar andra utgåvor som Fruit Warp, som har ett udda flytande tema med frukttema och hårklippningsspelet Barbershop där spelare hjälper till att fixa några frisyrer.

Företaget släpper inte bara spel för att stötta sin spelräkning. Månader har gått mellan Thunderkick utgåvor, på grund av att varje spel går igenom en intensiv produktionsprocess som använder mycket av företagets personal. Slutresultatet är spel som du kommer ihåg länge efter att du slutat snurra hjulen.

 

Varför Spela Thunderkick Spel?

Thunderkick Games är en liten online betting programutvecklare som nyligen bildats och bygger redan ett rykte för att producera utmärkta videoslots. Även om det inte finns många spel ute för tillfället är kvaliteten på tillgängliga titlar ganska hög och vi ser fram emot att se vad de kommer att ta fram i framtiden.

 

Topp Thunderkick Spel

  • Esqueleto Explosivo – Häpnadsväckande visuella, animationer och bakgrunder.
  • Arcader – Snabba och roliga för de klassiska spelarna.
  • 1429 Uncharted Seas – Utmärkt atmosfär och topp RTP på 98,6%.
  • Magicious – En mycket populär plats med en RTP på 97,6%.
  • Turning Totem – En av deras senaste releaser från november 2016

 

83%Betyg
pink elephants
Spela!

Pink Elephants

Video slot

Pink Elephants - Recension

  • Hjul 6
  • Vinstrader 4096
  • Mobil Ja
  • Typ Video slot
Dela