JÄMFÖR CASINON

JÄMFÖR
TA BORT ALLA
JÄMFÖR
0

Taco Brothers Saving Christmas

Helhetsintryck

Rykte - 90%
Spelupplevelse - 90%
Bonusar - 90%
Värde - 90%
Summering

Tacobröderna är tillbaka för att rädda julen i det här spännande slotspelet från ELK Studios

90%
Spelinformation
Speltyp Classic slot
Vinstrader 25
Progressiv Ja
Hjul 3

Vinter har kommit till soliga Mexiko. Här kommer den varma och glada julen att räddas av de tre Taco Bröderna genom att hindra den onda kaptenen Diaz? Snö faller försiktigt över soliga Santa Maria, som förvandlar byn till ett lugnt vinterlandskap. De tre Taco bröderna, Paso, Pepe och Pico är alla redo för festligheterna och gör sitt bästa för att spara så många tacos som möjligt när de springer från hjul till hjul i Wild Escape Bonus Game. Lycka är inte alltid på deras sida eftersom den onda kaptenen Diaz hela tiden lurar dom, ivriga att sätta dem bakom galler. Men det finns fortfarande hopp om flykt, eftersom Diazs charmiga dotter, den vackra Señorita, hjälper till och låser upp bröderna närhelst hon kan.
Lyckliga bybor har dekorerat med lampor, band och pepparkakor, och lägger ihop gåvor för de kommande festivalerna – det är jultid! Barnen är glada… men också medvetna om att kapten Diaz tar deras dyrbara tacos. Detta är ett actionfyllt äventyr, perfekt för julhelgen, en klassisk kamp mellan gott och ont. Kommer Taco Brothers att lyckas med sitt viktiga uppdrag – att rädda juenl?
Taco Brothers Save Christmas är utformad för mobil främst och erbjuder ett spännande spel fyllt med Wilds, running Wilds, multiplikatorer, respins och free spins. Det finns så många som 243 sätt att vinna, med chansen att vinna upp till 150 000 mynt i denna spännande 5-hjulsplats.
För den optimala spelupplevelsen rekommenderar ELK Studios att starta spelet i 1440 × 900 upplösning.

Dela