JÄMFÖR CASINON

JÄMFÖR
TA BORT ALLA
JÄMFÖR
0

Supernova

Spela med riktiga pengar

Spela med riktiga pengar

Helhetsintryck

Rykte - 89%
Spelupplevelse - 84%
Bonusar - 83%
Värde - 88%
Summering

Om du letar efter en annat slotspel som ofta betalar priser och ger dig en chans att göra dem större - kanske Supernova med sin enkla 3 x 3 hjulsslot och unik multipliceringsbonus - är super för dig!

86%
Spelinformation
Namn Supernova
Mjukvara Quickspin
Speltyp Video slot
Vinstrader 27
Progressiv Ja
Hjul 5

Vart ska du spela?

86% Betyg
86% Betyg
86% Betyg

Om du någonsin undrat hur belönande det kan vara att titta på Supernova – då kommer du att älska ”Supernova” online spelet från Quickspin.

Bli belönad för att upptäcka alla slags saker från Supernovas till Complex Light Patterns till Wormholes i denna unika spelautomat samtidigt som du får alla dessa belöningar multiplicerat med den speciella multiplikatorfunktionen som kommer att öka vinster upp till flera gånger innan din bonus stoppas av ett maskhål.

Trots att det ligger i yttre rymden, är det ett spel som är väldigt nere på jorden när det gäller att spela – och du hittar en mängd olika kombinationer att välja mellan.

Betalningsbara priser består av Supernova och gyroskopiska ljusmönster. Det finns 3 olika typer av gyroskopiska ljusmönster att hitta, men alla tre betalar samma mängd 3 mynt. Det finns dock 3 olika typer av Supernovas att hitta. De gröna eldbollarna betalar 15 mynt, de blå eldbollarna betalar 15 mynt och de orange eldbollarna betalar 50 mynt. Alla dessa utlöser vinst multiplikatorfunktionen som spelas på ett separat sätt. Snurra dessa rullar och multiplikatorn som visas på det första hjulet kommer att användas för att multiplicera din vinst. Om en multiplikator också visas i mittpositionen för det andra hjulet, kommer din vinst att multipliceras igen. Detta fortsätter tills ett maskhål på båda hjulen dyker upp som slutar bonusen. Multiplikatorer inkluderar 2x, 3x, 5x och 10x och alla tillämpas slumpmässigt.

Spela med riktiga pengar
Dela