JÄMFÖR CASINON

JÄMFÖR
TA BORT ALLA
JÄMFÖR
0

Jade Magician

Spela med riktiga pengar

Spela med riktiga pengar

Helhetsintryck

Rykte - 88%
Spelupplevelse - 87%
Bonusar - 74%
Värde - 82%
Summering

Läs om Jade Magician online slot och var du kan spela för riktiga pengar.

82%
Spelinformation
Namn Jade Magician
Mjukvara Play'n GO
Speltyp Video slot
Vinstrader 15
Progressiv Ja
Hjul 5

Vart ska du spela?

82% Betyg
Spela €100 Bonus
88% Betyg
Spela SEK1000 Bonus
90% Betyg

I en bransch som ser mycket nytt som dyker upp, både från nya och gamla märken, är det svårt att någonsin hitta sann innovation när man spelar riktiga spelautomater. Ibland hittar vi dolda pärlor, men oftast måste vi nöja oss med dem andra alternativen. Lyckligtvis för alla berörda, kommer det inte att vara ett problem när du spelar Jade Magician, en videospelmaskin tillgänglig för spel med riktiga och kontantformat.

Ett härligt rikt introduktionsklipp kommer inte bara att föra dig in i det här mystiska spelet, men det kommer också att lyfta fram tre huvudpunkter: Andra Chans, Free Spins och Wild Bonusar. Från det här vet du att medan spelet inte är rammat med specialerbjudanden, har det tillräckligt med variation för att hålla dig upptagen.

Dessutom har du 5 rullar och så många som 15 vinstlinjer för att utforska alla dessa möjligheter, samt den extra njutning som kommer från baspengartabellen. Dynamiken i spelet är helt enkelt lysande i sin strömlinjeformade, minimalistiska inställning, och kontrollpanelen gör det svårt att uppleva problem från början till slut.

Spela med riktiga pengar
Dela