JÄMFÖR CASINON

JÄMFÖR
TA BORT ALLA
JÄMFÖR
0

Chinese New Year

Spela med riktiga pengar

Spela med riktiga pengar

Helhetsintryck

Rykte - 88%
Spelupplevelse - 87%
Bonusar - 74%
Värde - 82%
Summering

Det finns 15 vinstlinjer i det här spelet, vilket är mer än många av dagens slots.

82%
Spelinformation
Namn Chinese New Year
Mjukvara Play'n GO
Speltyp Video slot
Vinstrader 15
Progressiv Ja
Hjul 5

Vart ska du spela?

82% Betyg
82% Betyg

Detta är inte bara ett annan asiatiskt tema spel som alla verkar producera flitigt dessa dagar. Chinese New Year har fantastisk tecknad grafik och bygger på de djur som kineserna tilldelar olika år. Att spela detta fick mig att inse att jag inte var säker på mitt egena år – efter att ha letat upp det visade det sig att jag var hund.

Grafiken är tillräckligt bra för att få många andra slots gjorde av större producenter att skämmas. Djuren är detaljerade, med utmärkt skuggning, och varje har en liten bit av karaktär. Om du inte är bekant med det kinesiska horoskopet hittar du en gris, hund, häst, råtta, fågel och apa på rullarna. Musiken är traditionellt kinesiskt i smak – även om jag hade en känsla att det fanns en liten bit av det engelska folktemat där också vid en tidpunkt. Detta ändras ofta nog för att inte bli repeterande.

Vad som verkligen står ut för den här platsen är animeringen för att starta bonusspelet med gratis spins. Apan kommer till liv, väljer en scatter och dina rotationsnummer via en break-out skärm. Det finns ett andra bonusspel där du väljer smällare.

Spela med riktiga pengar
Dela