Volleyboll Betting – Det Bästa Spelbolagen för Volleyboll Betting i Sverige

Volleybollsspel ger ett unikt och givande alternativ för sportspelare. Ofta betraktas det som en nischmarknad, men det kan vara lättare för spelarna att hitta värde i volleybollsspel efter lite undersökning. Fortsätt läsa för en nybörjarguide om hur man satsar på volleyboll.

Även om volleyboll får mindre rampljus än andra sporter kan det vara en fördel för spelaren att betta på. Genom fördjupad forskning kan de få en fördel över spelbolagen och ge bättre möjligheter att vinna en vinst på volleybollsspel.

 

Våra Topp Rekommendationer för Betting på Volleyboll

BetssonNordicbetBetHardBetWayBetSafe
Bettson Sportsbook
Nordicbet SportsbookBethard SportsbookBetway SportsbookBetSafe Sportsbook
Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

  Läs recension | Spela nu!

 

Det Vanligaste Volleyboll Betts

Money Line

Precis som i en MMA-satsning, hänvisar money line i volleyboll till vadslagning på vem som vinner matchen.

Handikapp

Handikapp betting erbjuds när ett lag anses vara en tung favorit mot en annan. För att jämföra spelplanen ger spelbolagen ett handikapp på antalet uppsättningar i vinstmarginalen.

Till exempel, om ett lag har ett handikapp på -2,5, kommer en insats på dem bara att lyckas om de vinner i raka uppsättningar. Att backa motståndarna på +2,5 kommer att ge vinst för dig, även om de förlorar matchen – så länge det vinner ett sett.

Totala Setts

Totala satsningar involverar att förutsäga huruvida antalet uppsättningar i en volleybollsmatch kommer att vara över eller under en siffra som tillhandahålls av spelbolaget (t ex 3,5). Detta gör att du kan satsa på hur nära det här numret en match kommer bli istället för vem som vinner den, vilket ger dig en viss flexibilitet och inte har något behov av money line.

 

Tipps för Betting på Volleyboll

Volleyboll lämnar liten plats för att göra misstag och är otroligt kollektiv. Innan du satsar pengar, överväg dessa punkter innan du lägger in pengar:

Team kollektivitet: Den viktigaste faktorn. I volleyboll är individualitet mindre viktigt än i andra sporter. Frånvaron av en eller två nyckelspelare kanske inte förändrar lika mycket som i Basket eller Handboll och kommer således inte att förändras mycket vad gäller betting odds.

Ranking: Liksom i alla sporter är rankningar den bästa indikatorn på ett lags nivå när som helst. Det ger den bästa indikationen på ett lags form.

När en match hålls: i Basket och Handboll, hålls Volleyboll ibland på stängda arenor. Vilket är bäst för bortalagen. Atmosfären som ekar i hallen kan i sig förändra balansen i ett spel.

Kalender: I volleyboll som i många andra sporter kommer tränare att ersätta sina bästa spelare beroende på matcher som pågår. Det är därför viktigt att veta kalendern för varje lag och att notera om vissa spelare kommer eller inte kommer att spela i framtida matcher och tävlingar.

Motivation: Slutligen är det nödvändigt att se om matchen i fråga är viktig för laget. En match med något att spela för. Dessa matcher kommer att ge upp några av de bästa prestationerna från lag.

Volleyboll Betting
5 (100%) 5 betyg

De Bästa Sidorna för Betting på Volleyboll

De Bästa Sidorna för Betting på Volleyboll

  • Direktspel
  • Mobilanpassat
  • Live Chatt Support
100% Upp till SEK10
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Spel från Net Entertainment, Microgaming, Betsoft + 13 till
  • Live Casino
  • Live Chatt
100% Upp till €111
Fungerar med:
Rykte - 92%
Spelupplevelse - 94%
Bonusar - 73%
Värde - 93%
Helhetsintryck - 88%
  • Går att spela från nästan alla mobilenheter
  • Stort utbud av slot och bordspel
  • Ansvarsfullt spel - spelare kan sätta gränser för sina insatser, förluster och sessioner
100% Upp till SEK3000
Fungerar med:
Rykte - 69%
Spelupplevelse - 71%
Bonusar - 73%
Värde - 70%
Helhetsintryck - 70%